“Far, drengene kommer ikke efter dig i dag, vel?”

Det ringede på døren torsdag aften lige omkring spisetid, og så blev Bjørn inviteret med drengene i byen. Edith syntes at det var noget mærkeligt noget at drengene hentede far, men så kunne pigerne da bare hygge hjemme 🙂

Det må have været første morgentog at de er kommet hjem med – klokken var vist over 5…

Edith var ellers super frisk og kæk da hun vågnede… “Er far hjemme?” – “ja, men han sover, så vi skal være stille” – hopper ud af sengen og ind til far, mens hun råber: “Faaaarr, nu skal vi lave morgenboller!”

Far fik lov at blive i sengen, men ro fik han først da vi var ude af døren (hvilket han så ud til at trænge til…)

Kan vist kun sige tak for aftenen / morgenen til gutterne på Bjørns vegne, der nu efterhånden er kommet sig over tømmermændene 🙂

/Helle

God Påske :-)


Edith og Helle på besøg hos Farmor

En lille påske hilsen her fra…

Sandkassen blev i dag indviet for i år med en dejlig forårs dag i solskin, dog stadig lidt kølig. Dejligt at komme ind til maling af æg og frokost hos farmor – og så lige en tur ud på løbecyklen bagefter.

/Helle og Edith

Glas, made by Helle

Her ses de skønne kunstværker fra Helles polterabend, hvor hun var på Glasseriet og puste glas med tøserne.
Efter en dejlig og afslappende badetur med massage og bobler, blev der lavet mad over bål og hygget i det fri – en dejlig og hyggelig dag, i godt selskab – og med masser af mad og drikke (og slik og chokolade).

Helle på tur :-)

 

Jeg skulle bare lige hente et par sko inde i byen før end at jeg skulle shoppe / hygge med Anna…

Men det var ikke kun Anna der havde tid i lørdags 🙂

Her er lige et billede fra en gammel bade anstalt vi besøgte…

Der kommer nok flere fotos senere 🙂

/Helle

Skiferie i Schweiz

Nu har vi været på en dejlig ski ferie i Schweiz, den var bare alt for kort 🙂

Alperne er nu et flot syn, specielt med ny sne og høj sol 😀

Bjørn og Bestman på shopping

Nu har Bjørn haft Sune med på herre tur. De to herrer fik sig en god oplevelse i et herre magasin i det indre København, hvor de bl.a. fik masser af vejledning, og en øl til ganen. Det bliver spændende når skrædderen er klar til at tilrette.

Bjørn har også fundet smarte sko, så han fik klaret næsten det hele på én dag – jeg skulle jo i hele tre butikker for at finde kjolen… – og et andet sted til skoene… – og mangler stadig lidt blåt og… 😀

/Helle

 

Nu har vi været på bryllupsmesse

Inspiration til pigernes sko

Vi har begge besøgt Bella centeret en del gange, men det har altid været i forbindelse med bådmessen i Bella – den er noget større end en lille bitte bryllupsmesse, så vi parkerede i nærheden af hovedindgangen, men den var ikke i brug, så efter en kold gå tur halvvejs rundt om Bella, så var der en åben indgang.

Til dem der har været på bådmesse, så var den lille bryllupsmesse i den hal, der plejer at være fyldt med joller og surf grej. Den var kun halv fyldt med bryllupsmesse, meget synd at der ikke var brugt mere plads, da der var rigtig mange mennesker. Det var svært at komme til.

Helles sko var ankommet til skobutikken, som også havde en stand til messen, så der fik vi hentet skoene, og set de fine pigekjoler de også har.

Der var også en del snack og kage stande med smagsprøver, mums…

/Helle

 

Bryllupsmesse i Bella

I denne weekend er der Bryllupsmesse i Bella centret – vi skal bare lige kigge – tror jeg…

Vi skal ihvertfald ikke igennem centrum i morgen, da dronningen jo har 40 års jubilæum, så der kommer nok mange tilskuere til karet turen.

En lille update herfra 🙂

/Helle