Bryllups dagen

Så kom dagen den 21.04.2012

kl 0700 vågnede Bjørn op og efter godmorgen mad hos mor og far blev der lavet en desværre lang liste omkring ting der skulle nås inden kirken.
Jeppe, Bjørns gode ven, kom til undsætning og den sorte audi kørte med lidt mere gas end normalt for at indhente den tid vi var bagud.

Lejlighedden i Skovkanten var fuld af familien Ørum og personale der gjorde alt for at Helle skulle blive klar til klokken 12.

Kl 12 er Kirken pyntet, Bjørn står med Bestman klar til at tage imod gæsterne.

Efter vielsen var der høj sol, masser mennesker var mødt op for at fejre os og Rungsted Roklub havde lavet åre espalier ved kirkens udgang. Tusind tak!

Efter en dejlig tur i Peters 37 Chevrolet med fotografering gik turen til Skovkantens fælles hus hvor der blev afholdt åben reception. Dejligt med så mange fremmødte og fantastisk at se børnenes øjene, da de så bryllupskagen med hele Barbapappa familie klædt ud som brud, gom og sejlende.

Solen kom frem, og der var udendørs velkomst til Bredegården hvor alle ventede og tog godt imod brudeparret. Dejligt at solen nu var med os så der kunne blive taget nogle fede fotos og et fællesbillede.

Middagen blev serveret. Og hvilken middag, både vores smagsløg og flere andres var helt i den rette stemning. Maden, drikke og alt var i top. Vi har haft en fantastisk dag/ aften med de mennesker der betyder aller mest for os.

Vi vil gerne takke jer alle mange, mange gange for at have været med til at starte vores liv og familie fremtid op på sådan en fantastisk måde.

Godnat. Nu vil det nygifte par trække sig tilbage og “putte” under dynen 🙂

Glas, made by Helle

Her ses de skønne kunstværker fra Helles polterabend, hvor hun var på Glasseriet og puste glas med tøserne.
Efter en dejlig og afslappende badetur med massage og bobler, blev der lavet mad over bål og hygget i det fri – en dejlig og hyggelig dag, i godt selskab – og med masser af mad og drikke (og slik og chokolade).

Hvor skal vi være?

Nogle af de første tanker vi kom igennem efter at vi var taget på ferie i Nordjylland, var hvor vi gerne ville vies og hvordan vi gerne vil holde bryllupsfesten.
Vi fik nydt naturen nord på og slappet af, badet på både østkysten og vestkysten, stået på rulleskøjter, fløjet med drager, bagt diverse kager og brød.

Om aftenen fik vi surfet på nettet efter forskelige steder.

Vi fandt stedet Bredegaard. fik lavet en aftae med ejeren i ugen efter ferien, så vi kunne besøge stedet, og se om det var stedet for os. Det virker hyggeligt, og vi er sikre på at det er en god ramme til vores fest, så er det bare at finde en dato, som passer Bredegaard og Rungsted Kirke

Rungsted Kirke

Rungsted Kirke